DE 2024 CB650R

De magie van een viercilinder komt hier helemaal tot zijn recht. Van stadswijk tot plattelandsbaan geniet je van krachtige acceleratie, lichtvoetige wendbaarheid en een scherpe, CB1000R geïnspireerde Neo Sports Café stijl. Voeg daarbij technologie van de bovenste plank en de mogelijkheid om te rijden met de allereerste Honda uitgerust met het ongelofelijke E-clutch-systeem, en je bent helemaal overtuigd.

Bereken uw premie

DE 2024 CB650R

De magie van een viercilinder komt hier helemaal tot zijn recht. Van stadswijk tot plattelandsbaan geniet je van krachtige acceleratie, lichtvoetige wendbaarheid en een scherpe, CB1000R geïnspireerde Neo Sports Café stijl.

Bereken uw premie

Rijd zorgeloos dankzij de financiële oplossing van Honda Financial Services.

 

Bij Honda Financial Services kunt u met een gerust hart uw 2-wheeler financieren. Vermijd administratieve vertragingen dankzij één aanspreekpunt, uw Honda-dealer.

Geef uw dromen de vrije loop. Dankzij Honda Financial Services kunt u ons hele assortiment financieren, in alle mogelijke configuraties. Kies de terugbetalingsmethode die het best bij uw behoeften past, met behoud van flexibiliteit aan het einde van het contract.

Klassieke financiering, een ballonkrediet, en leasing of financiële renting? Honda Financial Services biedt u al deze mogelijkheden om u toegang te geven tot een zo breed mogelijk scala aan financiële producten, of u nu een particulier bent of een zelfstandige.

Hieronder vindt u een overzicht van onze beschikbare producten:

PARTICULIER

Als particulier kunt u kiezen tussen Honda 3-options of huurkoop. Uw kunt ook uw gebruikte Honda financieren.

Meer informatie   Bereken uw premie

ZAKELIJK

Op zoek naar een zakelijke financiering? Kies dan voor Financial Lease, dit geeft u de zekerheid van een vast rentetarief en gelijke maandbedragen.

Meer informatie
Honda Financial Services (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen. Honda Financial Services geeft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door uw gewenste krediet aansluit bij u wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Honda Financial Services en de Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is geldig t/m 31-12-2022.


Uit de weergeven prijzen kunnen geen rechten worden ontleend en zijn onder voorbehoud van mogelijke fouten of wijzigingen. Informatie over promoties, actieprijzen en pakketaanbiedingen vindt u op honda.nl.